Kaymakam, şampiyonları ağırladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın koordinasyonunda Türkiye Okul Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Yıldızlar Kategorisi Futbol Şampiyonası’nda Hatay İl Birincisi olan Yunus Emre Ortaokulu öğrencileri, İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk’ü ziyaret ederek, başarılarını paylaştı.

Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda gerçekleşen ziyarete;  öğrencilere Yunus Emre Ortaokulu Müdürü Cihangir Kaya, Beden Eğitimi Öğretmenleri Sinan Okur ve Muhammed Ali Kızılkaya ile Okul Aile Birliği Başkanı Tülay Ünal eşlik etti.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Soytürk, geleceğimizin teminatı ve aydınlık yarınlarımızın en önemli dinamikleri olan gençlerle bir arada olmaktan büyük bir mutluluk ve kıvanç duyduğunu söyledi.

Aldıkları başarılardan dolayı öğrencileri tebrik ederken, elde edilen her başarının destekçisi olduğunu söyleyen İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, “Gençlerimizin geleceğe hazırlanması sürecinde doğru ve faydalı bir şekilde yönlendirilerek, üstün başarılara zemin hazırlayan okul idarecilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimize teşekkür ediyoruz. Grup elemelerinde Hatay’ı temsil edecek olan sporcularımıza başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

 

Bir cevap yazın