MMK’nın kraliçeleri hediyelerle taçlandı!

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü her yıl düzenli olarak kadın çalışanlarıyla birlikte kutlayan Türk yassı çelik sektörünün önde gelen isimlerinden MMK Metalurji A.Ş. yönetimi geleneği bu yıl da bozmadı.

MMK’nın başarısında önemli pay sahibi olan ve üretime büyük katkı sunan kadın çalışanlar için düzenlenen organizasyonda, MMK yöneticileri kadınları çiçek ve hediye çeki ile taçlandırdı.

Canlı müzik dinletisi ile başlayan programda kısa bir konuşma yapan MMK Metalurji Genel Müdürü Denis Kvasov, kadın çalışanları MMK’nın kalbi olarak değerlendirirken, “Kadınların olmadığı bir dünyada her şey eksik kalırdı” diyerek kadınlara ne kadar değerli olduklarını hissettirdi.

İş hayatında ve toplumsal hayatta kadınların önemine dikkat çeken Genel Müdür Kvasov, “MMK Metalurji’nin bütün erkek çalışanları ve şahsım adına 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nüzü en içten dileklerimle kutlarım. Ebedi değerlerin tamamı siz kadınlarla ilgilidir; güzelliğiniz, kibarlığınız, zarafetiniz ve şefkatiniz ile kadın elinin değdiği her şeyde sevginin ve güzelliğin izi kalır. Sizler bizim en büyük destekçimizsiniz; sizleri dinlemek ve anlamak, başarıya ulaşmanın en büyük anahtarıdır. Kadınların olmadığı bir dünyada her şey eksik kalırdı. Sizler şirketimizin en kıymetli varlıklarısınız, onun kalbisiniz! Desteğiniz, gönülden kopan cömertliğiniz ve sonsuz sabrınız için sizlere teşekkür ederim. Siz değerli kadınlara hayatımızı güzelleştirdiğiniz için ve yaşamlarımızı daha anlamlı kıldığınız için teşekkürlerimi sunarım, yüzünüzden gülümseme ve hayatınızdan mutluluk hiç eksilmesin” dedi.

Organizasyon, MMK Metalurji yönetiminin çalışan emekçi kadınlarla birlikte çektirdiği hatira fotoğrafı ile son buldu.

Bir cevap yazın