Liderlik aşkına haydi maça

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta yer alan ve şampiyonluk mücadelesi veren Hatayspor, ligin 26. haftasında lig lideri Menemen Belediyespor’u kendi saha ve seyircisi önünde ağırlayacak. Kazanması halinde liderliğe yükselecek olan bordo-beyazlılarda hedef mutlak galibiyet. 11 Mart Pazar günü saat:15.00’te Antakya Atatürk Stadı’nda oynanacak olan karşılaşmada Hataysporlu futbolcular, haftayı 3 puanla kapatıp zirveyi ele geçirmek ve ligin sonuna kadar liderliği bırakmamak istiyor.

“Taraftarlar sahaya”

Sporcuları maç öncesi ziyaret eden Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, maç öncesi sporculara moral verirken, taraftarlara “Liderlik için çıkacağımız Menemen Belediyespor maçına tüm taraftarımızı bekliyoruz. Stadı doldurarak takımımızı yalnız bırakmayalım” çağrısı yaptı.

“Bu maçta daha çok desteğe ihtiyacımız var”

Zirve hattını yakından ilgilendiren bu kritik mücadeleye mental ve fiziksel açıdan çok iyi hazırlandıklarını söyleyen  Hatayspor Başkanı Prof. Dr. Mehmet Maden, maçın heyecan seviyesinin çok yüksek olacağını ve kazananın şampiyonluk yolunda önemli bir avantaj sağlayacağını ifade ederek, galibiyete olan inancını dile getirdi.

Sezon başında koydukları hedefe emin adımlarla ilerlediklerini ve Hatayspor’un bu sene şampiyon olarak 1. Lig’e çıkacağını belirten Maden, “Bu hafta oynayacağımız kritik mücadelede bordo-beyaz renklere gönül veren tüm Hataylıların maçtaki yerlerini almalarını istiyorum. Takımımızı yalnız bırakmayarak tüm maç boyunca destek olmalıyız. İnanıyorum ki taraftarıyla, yöneticisiyle, teknik kadrosuyla ve futbolcusuyla bir bütün halinde olan Hataysporumuz, hak ettiği liderliği alacak ve sezon sonunda mutlu sona ulaşacak” diyerek bordo-beyazlı takıma duyduğu güveni ifade etti.

Bilet satışları başladı

11 Mart Pazar günü saat 15.00’te Antakya Atatürk Stadyumu’nda oynanacak kritik mücadelenin biletleri 10-11 Mart günleri saat 10.00’da tüm gişelerde satışa çıkarıldı.

 

Bir cevap yazın