Birlikte çok güzeller

Avrupa’da inanılmazı başaran Hatay Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, FIBA Kadınlar EuroCup’ta yarı final maçında İtalyan temsilcisi Reyer Venezia’yla eşleşti. Kupanın yarı finalinde ilk maçlar 21 Mart Salı günü, rövanş maçları ise 24 Mart Cuma günü oynanacak.

Övgüler Hatay’ın Meleklerine

84-71’lik ESBVA-LM rövanş maçındaki 30 sayı, 8 ribaund ve 4 asistlik performansıyla Hatay Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı sporcusu Leilani Mitchell, EuroCupWomen’da haftanın en değerli oyuncusu seçilirken, Courtney Paris listede ilk 5’te yeraldı.

Leilani Mitchell’in yanı sıra mücadeleye 19 sayı ile Hind Ben-Abdelkader ve 16 sayı ve 11 ribaund ile maçı double-double yaparak tamamlayan Courtney Paris için de EuroCupWomen’de sporculara övgü dolu ifadeler kullanıldı.

Leilani Mitchell için Avrupalıların en büyük yarışlarında Hatay backcourtunun yıldızı, Courtney Paris için EuroCup Women’daki rekabette takımın çoğu zaman başı ve omzu olduğu,  Belçikalı genç Hind Ben-Abdelkader’ın de oyun kurucu olduğu belirtilirken, alınan rövanş maçının skorunun da şaşırtıcı olmadığına dikkat çekildi.

Leilani Mitchell’in 30 sayısının Avrupa eyleminde en büyük saldırı dönüşü olarak tanımlandığı EuroCupWomen de, ayrıca Hind Ben-Abdelkader için Leilani Mitchell ve Courtney Paris için çifte-çift kraliçeyi takip eden takım arkadaşı değerlendirmesi yapıldı.

Hatay’ın Melekleri’nin ise twitter hesabında “Biz birlikte çok güzeliz… Biz yarı finaldeyiz”  değerlendirmesi yapması da dikkatlerden kaçmadı.

 

 

 

 

Bir cevap yazın