Memleket kokusunu Arsuz’da aldı

Sinema ve televizyon dünyasının sevilen ismi , ünlü sanatçı Uğur Aslan, memleket özlemini gidermek adına geldiği Hatay’da Arsuz Kaymakamı Musa Sarı’yı makamında ziyaret etti. Siyah Beyaz Aşk dizisinde ‘Polis Cem’ ve Kara Sevda dizilerinde ‘Zehir’ karakterini başarılı bir performansla sergileyen Aslan, Kaymakam Musa Sarı’dan ilçe hakkında bilgiler aldıktan sonra, Arsuz’un tanıtımı ve gelişimi için yapılacak olan tüm festival ve organizasyonlarda üzerine düşecek her türlü desteği vermeye hazır olduğunu ifade etti.

Hataylı olmaktan gurur duyduğunu belirten Uğur Aslan, memleketini çok sevdiğini ve fırsat buldukça da Hatay’a geldiğini de sözlerine ekledi.

Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Arsuz Kaymakamı Musa Sarı ise, “Oyunculuğu ile herkesi kendine hayran bırakan Hataylı hemşerimiz Uğur Aslan’ın ziyareti bizleri ziyadesiyle mutlu etti. İlçemizde yapılacak olan tüm festival ve organizasyonlarda sizi aramızda görmekten mutluluk duyacağız” diyerek, oyuncu ve sanatçı Uğur Aslan’a nazik ziyareti için teşekkür etti.

 

 

Bir cevap yazın