Nur içinde yatın ‘Can’lar

Hacı Bektaş-ı Veli Anadolu Kültür Vakfı’nın kongresine giderken Ankara yolunda geçirdikleri trafik kazasında vefat eden vakıf delege ve yöneticileri Düzgün Argun, Seydi Karakuş ve Hasan Koyuncu’nun ikinci ölüm yıldönümü dolayısıyla Cemevi’nde Mevlid-i Şerif okutuldu.

Cemevi’nin sevilen ve saygın isimleri için düzenlenen anma törenine TBMM İdari Amiri ve Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Ak Parti İl Başkanı İbrahim Güler, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, esnaf oda başkanları, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kabir ziyaretinden sonra İskenderun Cemevi’nde düzenlenen anma ve Mevlid-i Şerif töreninde okunan duaların ardından, Resimleri ve “Nur içinde yatın güzel yürekli insanlar” mesajıyla sona eren sinevizyon gösterisi anma etkinliğine katılan herkese duygu dolu anlar yaşattı.

İskenderun Cemevi Başkanı Kemal Soysüren, anma programına katılan herkese teşekkür ederken, “5 Mart 2010 günü Pozantı-Tarsus yol ayrımında yaşanan trafik kazası sonucu kaybettiğimiz can dostlarımız Seydi Karakuş, Hasan Koyuncu ve Düzgün Argun’u anmak için buraya gelen siz sevenlerine çok teşekkür ediyoruz. Kendilerini her gün büyük bir özlemle anıyoruz.  Hepsine Allah rahmet eylesin ışıklar içinde yatsınlar” dedi.

Törenin sonunda, Düzgün Argun, Seydi Karakuş ve Hasan Koyuncu anısına Cemevi sakinleri tarafından yapılan yemekler ve tatlılar ikram edildi.

Bir cevap yazın