Genel Başkan Yardımcısı bugün Hatay’ı dinleyecek

AK Parti Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkanlığı tarafından hayata geçirilen  “Sosyal politikalarda gönül adımları” projesinin 20’nci durağı bugün Hatay olacak.  Şehrin kanaat önderleri, akademisyenleri, STK temsilcilerinin katılımıyla Antakya Öğretmen Evi’nde gerçekleşecek olan ‘Sosyal politikalarda gönül adımları, Hatay’ı dinliyor’ adlı çalıştayda, vatandaşların sorun, talep, görüş ve önerileri dinlenecek.

Çalışmaların bilimsel ve analiz ve raporlamalarını yaparak Hatay’ı kalkındırmanın yol haritasının çizileceği toplantıya AK Parti Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık’ın başkanlık edecek. İki oturumda gerçekleşecek olan çalıştay öncesi AK Parti Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ve Ak Parti Hatay İl Başkanı İbrahim Güler, moderetör ve raportörlerle birlikte toplantı yaparak, çalıştayın ön hazırlığını gerçekleştirdi.

“Sosyal politikalarda gönül adımları, Hatay’ı dinliyor’ çalıştayında bilimsel verilerin toplanmasının ardından AK Parti Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık’ın başkanlığında, Hatay’da çeşitli ziyaretler gerçekleştirilecek.

 

Bir cevap yazın