Belen Kaymakamı’ndan halk günü

Belen Kaymakamı Abdülaziz Aydın, sorun ve ihtiyaçları belirlemeye yönelik gerçekleştirdiği mahalle toplantısını bu kez Şenbük Mahallesi’nde düzenledi. Vatandaşlarla samimi diyaloğuyla dikkat çeken Kaymakam Aydın, mahalle sakinlerini tek tek dinledi.

Şenbük Mahallesi İlkokulu’nda Kaymakam Abdülaziz Aydın başkanlığında, Belediye Başkanı Adnan Vurucu, İlçe Jandarma Komutanı J.Bnb.Salih Aygün, Malmüdürü Mehmet Uğur Bekar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir Şahan, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Aydın Cenk Güngör, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür Vekili Şakir Gök, Orman İşletme Şefi Ahmet Yılmaz, Şenbük Mahalle Muhtarı Talip Vurucu ile mahalle sakinleri katıldı.

Kaymakam Aydın, “Zaman zaman mahalle sakinlerinin katılımıyla sorun ve taleplerin değerlendirilmesi amacı ile toplantılar düzenliyoruz. Bu toplantıların ana amacı; yerelde yürütülen kamu hizmetlerinin etkinliğini ve verimliliğini mahallinde değerlendirmek ve kurumlarca yapılacak işlerin planlanmasıdır. Bu konuda vatandaşlarımızın da görüş, öneri ve taleplerinin alınması çok önemli” diyerek, katılımcılara teşekkür etti.

Toplantıda, ayrıca İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü teknik personellerince Organik zeytin yetiştiriciliği, yaygınlaştırma, tüketici bilinci oluşturma, zeytin ağacındaki verim düşüklüğü ve bitki korumada mücadele yöntemleri, Kırım Kongo ve Zoonotik hastalıkları konusunda bilgiler içeren kısa bir sunum yapıldı.

Kaymakam Aydın daha sonra, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdür Vekili Gök ile birlikte, geçtiğimiz yıl “Genç Çiftçi Projesi” kapsamında temin edilen merinos türü 40 adet koyun ile besiciliğe başlayan Dilek Aygan ve ailesini ziyaret ederek, projenin uygulanması ve çalışmaları hakkında bilgi aldı.

 

Bir cevap yazın