Meclis gündeminde Cırtıman var

İskenderun Belediye Meclisi gündeminde bulunan iki maddeyi görüşmek üzere Cuma günü Saat 14.00’te toplanacak. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil başkanlığında, gerçekleşecek toplantıda Cırtıman Mahallesi’nde kamu yararı gözetilerek bölge ihtiyacını karşılamak için yapılaşma koşullarının sağlanması amacıyla hazırlanan 1/1000’lik Uygulama İmar Planı teklifi de değerlendirilecek.

Gündem maddeleri şöyle:

1) Mülkiyeti Belediyemize ait olan Mete Aslan Bulvarında bulunan bir adet büronun 3 yıllığına tekrardan Türkiye Muharipler Gaziler Derneği Hatay Şube Başkanlığına tahsis edilmesi ile ilgili yazılı önerge hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu.

2) Cırtıman Mahallesi tapulama harici alanın 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı olmayıp, kamu yararı gözetilerek bölge ihtiyacını karşılamak üzere Emsal:2.00, Yençok:15.50 yapılaşma koşullarında eğitim tesisleri alanı (anaokul, ilkokul, ortaokul, lise alanı), trafo alanı ve çevresinde 10 ve 7’şer metrelik imar yollarının planlanmasına ilişkin hazırlanan 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifi.

Bir cevap yazın