18 çift mutluluğa ‘evet’ dedi

İskenderun Belediyesi, 18 çift için toplu nikah töreni gerçekleştirdi. İskenderun Belediyesi Evlendirme Dairesi’nde düzenlenen nikah törenine 18 çift ve ailelerinin yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Halim Öztaş ile vatandaşlar katıldı. Tüm masrafların belediye tarafından karşılandığı törenle resmi nikaha kavuşan çiftlere belediye tarafından verilen kahve fincan takımını Başkan Yardımcısı Öztaş, mutluluklar dileyerek takdim etti.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in tüm çiftlere selamını ve mutluluk dileklerini aktaran Başkan Yardımcısı Öztaş, vatandaşların doğumundan ölümüne kadar her konuda yanlarında olduklarını dile getirerek, bu nikah törenin de düşüncelerinin bir parçası olduğunu söyledi. 18 çiftin resmi nikâh ile evliliğe adım attıklarını belirten Başkan Yardımcısı Öztaş, “Çiftler arasında ilk defa evlenenlerin yanı sıra dini nikahla yaşayanlar da var. Resmi nikâhı özellikle kadın haklarını korumak adına önemli görüyoruz. Resmi nikâh çok önemli” diyerek çiftlere ömür boylu mutluluklar diledi.

Nikah memuru Şermin Vural’ın kıydığı nikahla evlenen Üveys ve Gizem çifti yakında bir bebekleri olacağını belirterek, çok heyecanlı ve mutlu olduklarını ifade etti ve kendilerine bu imkanı sunan belediyeye teşekkür etti.

Bir çocukları olmasına rağmen bugüne kadar nikah kıyamadıklarını ifade eden Mustafa ve Özlem İşle çifti de, çok mutlu olduklarını belirterek, belediye yönetimine teşekkür ettiklerini ifade etti.

 

Bir cevap yazın