Ağlattın bizi dede beee

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’de yürüttüğü Zeytin Dalı operasyona 7’den 77’ye her kesimden destek yağarken, Hassa sınırında Mehmetçiğe her gün çay demleyen 85 yaşındaki Muhammed Dede ise görenlere duygu dolu anlar yaşattı. Yorulmadan üşenmeden her gün sınırın yolunu tutan Muhammet Bulut, kendi elleriyle Mehmetçiğe ateşte çay demleyip, ikram ederken, Mehmetçik için hergün Allah’a dua ediyor ve harekatın zaferle sonuçlanmasını da diliyor.

İçerisinde vatan sevgisi, kahramanlık ve fedakarlık olan çayı askere bizzat ikram eden Muhammet Dede, “Bunlar bizim evlatlarımız, kardeşlerimiz.. Bunlarsız biz olamayız. Allah şifa etsin kendilerine bu çayı. Beni şimdi cepheye çağırsalar giderim. Vatan uğrunda ölmek hiç kimsenin eline geçmeyen bir mutluluktur” diyerek, sınırdan önemli bir mesaj vermeyi de ihmal etmedi.

Allah emsallerini çoğaltsın

Yeri göğü titreterek terörün kökünü kazımak için destan yazan kahramanlara moral ve destek veren Muhammed Dede’nin demlediği çayı bardaklara doldururken çekilmiş fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaşan Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, fotoğrafla birlikte “ 7’den 70’e askerlerimizin yanındayız..  85 Yaşına aldırmadan hergün Mehmetçiklerimize mübarek elleriyle çay demleyen Muhammed amcamız. Allah emsallerini çoğaltsın” mesajını yazdı.

Bir cevap yazın