Sosyal hayata hizmetle dokundu

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Beyazıt Bilgili ile birlikte Barıştepe Mahallesi’nde gerçekleşen kaldırım yenileme çalışmalarını inceledi. Kent estetiğine katkı sağlamak ve vatandaşlara rahat ulaşım imkanı sağlamak çalışmaların ilçe geneline yayıldığını söyleyen Başkan Seyfi Dingil, halkın talepleri doğrultusunda hizmetlerin aksamadan devam ettiğini vurguladı.

“Halkın talepleri önceliğimizdir”

Daha önce asfaltlanan Barıştepe Mahallesi yollarında yapılan kaldırım düzenlemesiyle de vatandaşlara daha kolay ulaşım imkânı sunacaklarını ifade eden Başkan Seyfi Dingil, “İlçe genelindeki bir çok cadde ve sokakta ihtiyaç duyulan çalışmalarımız son sürat devam ediyor. Çeşitli sebeplerle bozulan, yıpranan kaldırımlar daha modern hale getiriliyor. Vatandaşlarımızdan gelen yoğun talep üzerine Barıştepe’de gerçekleştirilen çalışmaları inceledik. Daha önce de yollara sıcak asfalt dökülmüştü. İlçemizi daha modern ve yaşanması daha kolay bir hale getirmek ve halkımıza daha kaliteli yaşam şartları sunmak noktasında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yeni projelerle çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Her mahalleye park

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, daha sonra tamamlanma aşamasına gelen Meydan Mahallesi parkını inceledi. Parkın, çocukların aileleri ile birlikte sosyal yaşantısını hareketlendireceğini söyleyen Başkan Seyfi Dingil, ilçenin hemen hemen her mahallesinde vatandaşlarımızın dinlenebileceği park alanları yarattıklarını ve yeni parklar yapmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

 

Bir cevap yazın