O kupa Hatay’a gelecek

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Kadın Basketbol Takımı, 21-25 Şubat tarihleri arasında Mardin’de düzenlenecek olan ‘PTT Kadınlar Türkiye Kupası’ yarı final maçında Beşiktaş ile eşleşti. Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’nde sezonun ilk yarısını ilk 8 sırada tamamlayan takımların yarışacağı Türkiye Kupası karşılaşmaları Mardin’de gerçekleşecek.
Mardin Artuklu Yeni Spor Salonu’nda organize edilecek şampiyonada Hatay’ın Melekleri, 22 Şubat Perşembe günü saat 15.30’da Beşiktaş ile yarı finale yükselmek için karşı karşıya gelecek.
TİVİBU Spor’dan naklen ve şifresiz yayınlanacak PTT Kadınlar Türkiye Kupası’nda Hatay Büyükşehir Belediyesi, Bilyoner.com’da ligin 18. haftasında Abdullah Gül Üniversitesi karşısında aldığı galibiyetle ligde 2. Sıraya yükselterek, Türkiye Kupası için iddialı olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Maçlar TİVİBU’da

PTT Kadınlar Türkiye Kupası’nda,  Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’nde sezonun ilk yarısını ilk 8 içerisinde tamamlayan Yakın Doğu Üniversitesi, Fenerbahçe, Hatay Büyükşehir Belediyespor, Botaş, Çukurova Basketbol, Beşiktaş, Mersin Büyükşehir Belediyespor ve Abdullah Gül Üniversitesi mücadele edecek.

Kupada maç programı ve eşleşmeler şöyle:

21 Şubat Çarşamba:

15.30 Yakın Doğu Üniversitesi-Abdullah Gül Üniversitesi

18.00 Botaş-Çukurova Basketbol

15.30 Hatay Büyükşehir Belediyespor-Beşiktaş

18.00 Fenerbahçe-Mersin Büyükşehir Belediyespor

23 Şubat Cuma:

15.30 Birinci yarı final karşılaşması

18.00 İkinci yarı final karşılaşması

25 Şubat Pazar:

15.00 Final

 

Bir cevap yazın