Bu proje okullara iyi gelecek

Cumhuriyet Halk Partisi Arsuz Gençlik Kolları, ‘Okuyoruz, çoğalıyoruz’ projesiyle topladıkları kitapları ihtiyaç sahibi okullara ulaştırmaya devam ediyor. Hem öğrencileri kitap okumaya teşvik etmek, hem okuma bilinci oluşturmak, hem de kitap ihtiyacı olan okulların kütüphanelerine yardım eli uzatmak için hayata geçirilen proje kapsamında CHP’li gençler toplanan kitapları okul idarecilerine bizzat ulaştırıyor.

Bir kitap da siz bağışlayın!

Cumhuriyet Halk Partisi Arsuz Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Devrim, toplanan kitapları gençlerle birlikte ilk olarak Üçgüllük ve Derekuyu Mahallelerinde bulunan okulların kütüphanelerine bağışladı. Gençlerle birlikte, sınıfları da ziyaret edip, öğrencilere kitap hediye eden Başkan Devrim,  öğrencilere ‘Mutlaka okuyun’ çağrısı yaptı.

“Umudu örgütlüyoruz” diyerek, gençlik kolları olarak sosyal projelerin devam edeceğinin de altını çizen Süleyman Devrim, “İlçemizde bulunan okulların kütüphane ihtiyaçlarını gidermek amacıyla başlattığımız ‘Okuyoruz, çoğalıyoruz’ kitap kampanyasına herkesten destek bekliyoruz. İhtiyaç sahibi okullara kitap bağışlamak isteyenlerin 05366515879 ve 05342006018 nolu numaraları aramaları yeterlidir. ‘Okuyalım, okutalım, çoğalalım’ diyoruz ve bu çağırımıza destek olan, katkı sunan herkese teşekkür ederken, herkesi kampanyamıza destek vermeye davet ediyoruz” dedi.

Bir cevap yazın