Eczacı teknisyenlerinden Afrin desteği

İskenderun Eczacı Teknisyenleri Derneği tarafından düzenlenen birlik – beraberlik ve dayanışma gecesinde, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’de sürdürdüğü Zeytin Dalı Harekatı ile Mehmetçiğe manevi destek verildi.

İsa Taş Düğün Salonunda Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, CHP Merkez Kadın Kolları Parti Meclisi Üyesi Suzan Şahin, Dr. Yılmaz Şahutoğlu, Dr. Riyat Kırmızıoğlu, eczacı teknisyenleri, doktorlar ve sağlık çalışanları, işadamları ve çok sayıda davetlinin katılımıyla düzenlenen gece şehitlere saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

İskenderun Eczacı Teknisyenleri Derneği Başkanı Cemal Çelik, geleneksel hale getirdikleri geceye katılanlara teşekkür ederek, “Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Afrin’i teröristlerden kurtarmak için başlattığı Zeytin Dalı Harekatı bir aydır devam ediyor. Allah Mehmetçiğimizin yar ve yardımcısı olsun. Dualarımız ordumuzla… Ayaklarına taş değmesin. Birlik ve beraberlik içerisinde devletimizin yanındayız” dedi.

Eczacı Teknisyenleri Derneği olarak bir sivil toplum örgütü olduklarını da belirten Başkan Çelik, “Bizler toplumun ve sokağın sesiyiz. İnsanların dertlerini, sıkıntılarını en iyi bilenleriz. Çünkü her eczaneye günlük ortalama en az 50 insan girip çıkmaktadır” şeklinde konuştu.

Konuşmasının ardından İskenderun Eczacı Teknisyenleri Derneği Başkanı Cemal Çelik, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’a geceye katılımından dolayı çiçekle teşekkür ederken, Başkan Savaş da derneğe katkı verenlere de plaketlerini takdim etti. Plaket alan Dr. Riyat Kırmızıoğlu, Dr. Yılmaz Şahutoğlu ve CHP Parti Meclisi Üyesi Suzan Şahin de yaptıkları kısa konuşmalarda, dualarının Zeytin Dalı Harekatını sürdüren Türk Silahlı Kuvvetleri ve Mehmetçikle olduğunu ifade etti.

Bir cevap yazın