Zirvede kritik maç

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Hatayspor, Pazar günü deplasmanda Sivas Belediye ile karşılaşacak. Hafta içerisinde Mersin İdmanyurdu’nu 3-0 mağlup ederek zorlu karşılaşma öncesi moral bulan Bordo-Beyazlı ekip, çıkışını Sivas Belediye deplasmanında da sürdürmek istiyor. Karayoluyla gittiği Sivas’ta kampa çekilerek maç saatini beklemeye başlayan bordo beyazlı sporcularda sakatlığından dolayı sezonu kapatan Selçuk Özkan ve 5 maç ceza alan Murat Paluli dışında eksik bulunmuyor. Bugün akşam Sivas’a hareket edecek olan taraftarlar, ‘O sene bu sene’ sloganıyla zorlu Sivas Belediye karşısında da takımlarını yalnız bırakmayacak.

“Her maç final”

Teknik Direktör İlhan Palut, grubun güçlü ekibine karşı mücadele vereceklerini belirterek, “İşimizin kolay olmadığını biliyoruz. Ama bizim de kaybetmeye tahammülümüz yok. Her maç bizim için final niteliğini taşıyor, rakibimizde şampiyonluk hesabı yapıyor, biz de. Hak eden tarafın kazanmasını istiyoruz” dedi.

Grupta her takımın, her takımı yenebileceğine dikkati çeken Palut, “Rakip seçme şansınız yok. Çünkü her takımın bir hedefi var, o yüzden de kimse kimsenin gözünün yaşına bakmaz. Her maç final, her maç kolay geçmeyecek. Bütün gücümüzle mücadele ederek, Hatay’a bu sezon şampiyonluk kupasını getirmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

 

 

Bir cevap yazın