Ak Parti İskenderun kongresinde izdiham

AK Parti İskenderun İlçe kongresi yoğun bir katılımla gerçekleşti. Tek listeyle yapılan kongrede ilçe başkanlığına Beyazıt Bestami Bilgili getirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongreye AK Parti Hatay Milletvekilleri Fevzi Şanverdi, Orhan Karasayar, Adem Yeşildal, Mehmet Öntürk, Hacı Bayram Türkoğlu, İl Başkanı İbrahim Güler, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, işadamları ve partililer katıldı.
Zeytin Dalı Harakatını sürdüren Mehmetçik ve şehitlerimiz için İmam Hatip Recep Ateş tarafından dua okunmasının ardından, mevcut ilçe Başkanı Ayhan Bodur yaptığı veda konuşmasında, Zeytin Dalı Harekatı’na da değinmeyi ihmal etmedi.

“Söz konusu vatansa gerisi teferruattır”
Ayhan Bodur, Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit olan Mehmetçiklere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileyerek, “Söz konusu vatansa gerisi teferruattır. Binlerce şehadet şerbeti içecek yiğitlerimiz burada” dedi. Başkan Bodur yeni başkan Beyazıt Bestami Bilgili’ye başarılar dileyerek, bundan sonra hizmete partinin bir neferi olarak devam edeceğinin de altını çizdi.
Kongrenin hayırlara vesile olmasını dileyen İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil de, Afrin operasyonunda daima Mehmetçiğin yanında olduklarını, belediye olarak da her türlü desteği vermeye devam edeceklerini söyledi.

“İskenderun, Cumhurbaşkanının gözdesi”
İskenderun’un Hatay’ın Anadolu’ya açılan bir kapısı olduğu söyleyen AK Parti Hatay İl Başkanı İbrahim Güler ise, “İskenderun ne tarafa bakıyorsa o taraf güzelleşir. Ekonomisiyle, sanayisiyle her zaman farklı olan bir kenttir. Cumhurbaşkanımızın da gözdesi olan bir şehirdir. Sınırımızda uluslar arası eşkiyaların kurmaya çalıştığı bir terör koridoru var. Bu koridor ile devletimiz bir manada kuşatılmaya çalışılıyor. Mehmetçiğimiz elhamdülillah oradaki hainlere, oradaki teröristlere ve arkasındaki devletlere gereken dersi veriyor. Buradaki yapılan mücadele, devletimizin bekası, milletimizin birliğini korumak içindir” dedi.
AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar’da yapılan kongrenin hayırlı olmasını temenni ederek, yeni yönetime başarılar diledi. Konuşmaların ardından tek listeyle gidilen seçimde AK Parti İskenderun ilçe başkanlığına Beyazıt Bestami Bilgili ve yönetimi getirildi.
Beyazıt Bestami Bilgili başkanlığındaki yeni yönetim şu isimlerden oluştu: Abdülkadir Büyüközer, Abdurrahman Aşkar, Ahmet Kanlı, Ayhan Dağdeviren, Bülent Tuncel, Canan Kahraman Hattapoğlu, Fahri Çelik, Gökhan Zeybek, Halil İbrahim Sarsılmaz, Hayri Hançer, İbrahim Ertuğrul, Mahmut Altun, Mehmet Öztürk, Mehmet Burak Bakır, Mehmet Mustafa Kaya, Muhsin Yeter, Murat Fer, Necdet Tuncer, Onur Açıkalın, Pakize Ulutaş Kurtul, Şehmus Ayas, Veysel Yayla, Volkan Er, Yakup Kılınç.

 

Bir cevap yazın