Bakkal amcalar başkanını seçti

İskenderun Bakkallar ve Bayiler Odası 26. Olağan Genel kurulunu gerçekleştirdi. İki liste ile gidilen kongrede mevcut başkan Mustafa Çöloğlu güven tazeleyerek, üçüncü dönem için yeniden başkanlığa getirildi. 560 üyenin oy kullandığı kongrede Mustafa Çöloğlu 449 oy, Velit Kanat 109 oy alırken, 2 oy da geçersiz sayıldı.

Seçim öncesi bir konuşma yapan Mustafa Çöloğlu, “Şartların zor olduğunu biliyorum. Ama her şeye rağmen tüm üyelerimiz için elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Ancak, hiçbir konu dışarıdan bakıldığı kadar kolay değil. Kanunlar çerçevesinde bundan sonrada çalışmalarımı sürdüreceğim” dedi.

Türkiye Bakkallar ve Bayiiler Federasyonu Genel Başkanı Sabit Teksöz de kongrede üyelere hitaben yaptığı konuşmada, haklar noktasında gerekli girişimlerde bulunduklarını çok yakında iyi sonuçlar alabileceklerini ifade etti.

Bakkalar ve Bayiler Odası yeni yönetimi şu isimlerden oluştu; Yönetim kurulu üyesi başkanı: Mustafa Çöloğlu, Yönetim Asil Üyeler: Hasan Şanlı, Beşir Dursun, Mehmet Akbaş, Münür Tultak, Sultan Süleyman Soylu, Caner Ömeroğlu, Mehmet Ali Başkara, Ali Yaşar Yedek Üyeler ise şu isimlerden oluştu: Mehmet Fatih Türkseven, Mehmet Emin Güneş, Ahmet Sabahoğlu, Mustafa Gül, Latif Tekbaş, Ayşe Gülben Bozdoğan, Bestami Elmas, Sultan Kılcı, Metin Horoz Denetim Kurulu asil Üyeler: Mehmet Dağlıoğlu, Turhan Süt, Okan Kasman.

 

Bir cevap yazın