Kaymakam Sarı’nın önceliği eğitim

Eğitime büyük önem veren  Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Konacık ve Işıklı Mahallelerinde bulunan okulları ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. Konacık İlk ve Ortaokulu’nun ardından Işıklı Güldane Ataş İlkokulu ve Okulunu’nu ziyaret eden Kaymakam Musa Sarı’ya ilçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Dönmez ile mahalle muhtarları da eşlik etti. Sınıfta öğrenciler ve öğretmenlerle bir süre sohbet eden Kaymakam Sarı, daha sonra idarecilerinden okulları hakkında bilgi aldı.

Öğrencilerin gönlünü fethetti

Sosyal ve kültürel etkinliklerin yanısıra, esnaf, halk, mahalle, okul ve vatandaş ziyaretleriyle Arsuz Halkı’nın sevgisini kazanan Kaymakam Musa Sarı, bu kez öğrencilerin gönüllerini fethetti. Öğrencilere hedeflerini soran ve onlarla sohbet eden Kaymakam Sarı, neşeli anların yaşandığı ziyaretlerde geleceğin aydınlık yüzlerine eğitimin önemini anlatarak, kendilerini bilgiyle donatmalarını ve mutlaka okumalarını tavsiye etti.

İlçenin eğitimdeki başarı grafiğini her geçen yıl daha da yükselttiğini ve önemli başarılara imza attıklarını söyleyen Kaymakam Musa Sarı, talepler doğrultusunda okulların ihtiyaç duydukları eksiklerin giderilmesi için de talimat verdi.

Bir cevap yazın