Hastaneler seferber oldu

Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Suat Zengin, Zeytin Dalı Harekatı ile ilgili bilgi alışverişinde bulunmak amacıyla Hatay’ı ziyaret ederek bir dizi temaslarda bulundu. Hastane Müdürü Mustafa Kalkan’ın da eşlik ettiği ziyarette Başhekim Zengin, Hatay İl Sağlık Müdürü Dr. Sebahattin Yılmaz, Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya, Mustafa Kemal Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Yunus Doğramacı ve Hatay İl Afet ve Acil Durum Müdürü Ömer Akbaş ile görüştü.

Afrin operasyonu ile ilgili bilgi alış verişinde bulunulan ziyarette konuşan Başhekim Doç. Dr. Suat Zengin, bir yıl önce yapılan Fırat Kalkanı operasyonundan edindikleri bilgi ve tecrübelerle her türlü koordinasyona hazır olduklarını söyledi. Zengin, “İhtiyaç halinde her türlü desteği sağlayacağımızı iletmek amaçlı bu ziyaretleri yapmak istedik. Hastane olarak tüm imkânlarımızla milletimizin ve ordumuzun hizmetindeyiz” şeklinde konuştu.

AFAD Koordinasyon Merkezi’ni de gezen Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi  Doç. Dr. Suat Zengin, Afrin’de yaralanan ve hastanelerinde tedavi gören Mehmetçiklerin sağlık durumunun oldukça iyi olduğunu söyledi.

Hastane olarak tüm imkânlarıyla askerlerin hizmetinde olduklarını kaydeden Başhekim Zengin, “Bu kardeşlerimiz öyle yiğit ve vatansever ki, kendilerini hastanemizde zor tutuyoruz. Yiğit kardeşlerimiz bir an evvel sağlıklarına kavuşup cepheye dönmek istediklerini söylüyorlar. Ancak tedavileri tamamlanmadan onları hastanemizden taburcu etmeyeceğimizi dile getirip, ikna ediyoruz. İnşallah çok yakın bir zamanda eski sağlıklarına da kavuşacaklar” dedi.

 

 

 

Bir cevap yazın