Vali Ata’nın kahraman konukları

Hatay Valisi Erdal Ata, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Hakan Kokusever ve üyelerini makamında ağırladı.

Valilik makamında gerçekleşen ziyarette Vali Ata, “Ülkemizin bağımsızlığı, milletimizin huzur ve emniyeti için canlarını seve seve feda eden şehitlerimizin, bu uğurda gazi olan vatandaşlarımızın hakkını ödemek asla mümkün olmaz. Bizlerin yapması gereken çok büyük fedakarlıklarla bizlere emanet edilen vatanımıza ve bayrağımıza sahip çıkmanın yansıra güçlü ve müreffeh yarınlar için çok daha fazla çalışmaktır. Öte yandan şehitlerimizin emaneti olan şehit yakınları ile gazilerimize karşı Devlet ve Millet olarak göstermemiz gereken ihtimam ve ilginin üst sınırı yoktur. Onlar elbette her şeyin en güzeline layıktırlar. Bu anlayışla bizler de Devletimizin imkânları ve mevzuat çerçevesinde şehit yakınları ve gazilerimizin talep ve beklentilerini yerine getirme gayreti içerisindeyiz” dedi.

Dernek Başkanı Kokusever de kabullerinden dolayı Vali Ata’ya teşekkür ederek, derneklerinin yürüttüğü çalışmalar ve hazırladıkları projeler hakkında bilgiler verdi.

Bir cevap yazın