Erzinli şehidin evine insan seli

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) Suriye’nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Oğuzcan Ekiz’in acı haberi, Erzin’deki ailesine verildi. Uzman Çavuş Oğuzcan Ekiz’in (27) şehadet haberini Erzin Cumhuriyet Mahallesi Milli Egemenlik Caddesi’nde oturan annesi Suna ve babası Mehmet’e, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Selim Tıraş verdi. Oğlunun şehit olduğu haberini alan baba Mehmet ve anne Suna Ekiz fenalık geçirdi. Acı haberin ardından şehidin evi Türk bayrağı ile donatıldı.

Şehadet haberinin ardından ailenin yakınları ve komşuları taziye için Türk bayrakları ile donatılan eve akın etti. Bekar olduğu öğrenilen şehit Ekiz’in amcasının oğlu Uğur Ekiz’in de 2010’da İstanbul’daki askeri araca yönelik düzenlenen bombalı saldırıda şehit düştüğü belirtildi. Ailesinin tek erkek çocuğu olduğu öğrenilen şehit Oğuzcan Ekiz’in, 4 yıllık uzman çavuş olduğu öğrenildi.

Ekiz’in cenazesinin, 11 Şubat Pazar günü öğle namazını müteakip Mahmutlu Mahallesi’ndeki aile kabristanlığına defnedileceği öğrenildi.

Bir cevap yazın