Şampiyonluk için o sene, bu sene!

Bucaspor’u 4-0 yenerek zirve yarışını sürdüren Hatayspor’un Teknik Direktörü İlhan Palut, ligde karşılaşacakları kritik Tokatspor maçı öncesi değerlendirme toplantısı yaptı. Hatayspor Osman Çalgın Tesisleri’nde gerçekleşen toplantıda Palut’a Kulüp Basın Sözcüsü Sabit Karadeniz ile birlikte orta saha futbolcuları Oğuz Kocabal ve Yılmaz Özeren de eşlik etti.

Takımın, Tokatspor maçına odaklandığını ve mutlak üç puan için hazırlıklarının sürdüğünü söyleyen Palut, “Kaybettiğimiz Keçiörengücü maçından sonra kendi evimizde Bucaspor’u ağırladık. Maça çok baskılı başladık ve hemen golü bulduk. Aslında maçı ilk 10 dakikada koparabilirdik. Bulduğumuz ikinci golden sonra tempomuzu arttırdık. 10 kişi kalmamıza rağmen üstün olan taraf hep bizdik. Taraftarımız üzerine düşeni fazlasıyla yaptı. Hepsine çok teşekkür ederim” dedi.

Bir hafta içinde birbirinden önemli 3 maça çıkacaklarını ve bu maçların tamamından 3 puanla ayrılmak istediklerini sözlerine ekleyen Palut, “Hafta sonu oynayacağımız Tokatspor maçının zorlu geçmesini bekliyoruz. Rakibimizin puana ihtiyacı var. Çalışmalarımızı buna göre yapıyoruz. Ondan sonra oynayacağımız Mersin ve Sivas maçlarını da kayıpsız atlatarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Bunu başarabilecek gücümüz var” diyerek, takımına ve oyuncularına duyduğu güveni dile getirdi.

Yeni transferlerin takıma hızlı uyum sağladığını ve önümüzdeki haftalarda onlardan faydalanacağını da belirten İlhan Palut, zorlu maratonda en büyük avantjlarının Hataysporlu taraftarlar olduğunu ifade etti.

Şampiyonluğa inançlılar

Hatayspor’un başarılı orta saha oyuncusu Oğuz Kocabal ise hedeflerinin öncelikle liderliğe yükselmek ve sonrasında da bu liderliği sonuna kadar taşıyıp şampiyon olmak olduğunu belirtirken, orta sahanın bir başka başarılı ismi Yılmaz Özeren de bordo-beyazlı taraftarların kendilerine ne kadar inandıklarının farkında olduklarını ve şampiyon olmak için var güçleriyle çaba harcadıklarını ifade etti.

 

Bir cevap yazın