Hayat kurtaran ellerden, vatan kurtaran yüreklerle destek

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri(Paramedik) Derneği (ATT DER), Türk Kızılayı İskenderun Şubesi’ne Zeytindalı Operasyonu’nda görev alan Mehmetçiğe dağıtılmak üzere 10 hisse adak kurbanı bağışladı. “Hayat Kurtaran Ellerden Vatan Kurtaran Yüreklere” sloganıyla bağışlanan 10 kurbanlık adak, Reyhanlı sınırında ATT DER, Kızılay Yöneticileri ve 112 çalışanları huzurunda dualar eşliğinde kesildi. Kurban kesiminin yanısıra, törene katılanlar Türk Kızılayı İskenderun Şubesi Aşevinde hazırlanan 2000 kişilik kumanyayı da Kızılay görevlileri ile birlikte sınırdaki Mehmetçiğe teslim etti.

“ATT DER üyeleri göreve hazır”

ATT DER Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Baltacı, Afrin Operasyonu’nda görev alan Mehmetçiğin muzaffer olması için dua ettiklerini, üyelerinin katkıları ile oluşturdukları bütçeyi Kızılay’ın destekleri ile Mehmetçiğe ulaştırdıklarını ifade etti.

ATT DER olarak, sınır güvenliğini tehdit eden unsurlara karşı devletin vermiş olduğu terörle mücadelenin sonuna kadar destekçisi olduklarını ve ihtiyaç duyulması halinde tüm teşkilatları ile birlikte göreve hazır olduklarını dile getiren Baltacı, şehitlere Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar dilerken sınırda 7/24 canla başla görev alan 112 ve UMKE ekiplerine de teşekkür etti.

“Kahraman Mehmetçiğimizin yanındayız”

Adak kesimi ve kumanya dağıtımına katılan Türk Kızılayı İskenderun Şube Başkanı Ümit Günay da, “Milletçe Afrin Operasyonuna katılan Mehmetçiğe dualar ediyoruz. Onlara hizmet etmek isteği ve ATT DER’in talebi ile bu salih niyetlerini gerçekleştirmek için imkânlarımızı seferber ettik. Değerli ATT DER üyelerinin ve 112 çalışanlarının katkıları ile şubemizin de katkıları ile kumanyalar hazırladık ve kahraman Mehmetçiğimize teslim ediyoruz. Canını ortaya koyarak bölgede barış ve huzur ortamının tesisi için gayret eden bütün Mehmetçiğimizin başarıyla yürüttükleri operasyonda Allah yar ve yardımcıları olsun” dedi.

Bir cevap yazın