Kırıkhan Kaymakamı kahramanları yalnız bırakmıyor

Kırıkhan Kaymakamı Mustafa Erkayıran ile Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Suriye’nin Afrin bölgesinin teröristlerden temizlenmesi amacıyla başlatılan Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında gerçekleşen terör saldırılarında yaralanan askerleri hastanede ziyaret etti.

Teröristlerin Erol Çavuş Karakoluna düzenlediği havan saldırısında yaralanan 5 askeri tedavi gördükleri Kırıkhan Devlet Hastanesi’nde ziyaret eden Kırıkhan Kaymakamı Mustafa Erkayıran ve Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, askerlerin sağlık durumları hakkında da hekim kadrosundan bilgiler aldı.

Kırıkhan Kaymakamı Mustafa Erkayıran, askerlerin sağlık durumlarının iyi olduğunu belirterek, doktorların, hemşirelerin ve hasta bakıcıların askerlerle en iyi şekilde ilgilendiğini, bakım ve tedavilerini gerçekleştirdiğini ifade ederek, “Zeytindalı Operasyonundan gelen yaralılarımızın kimi bir an önce iyileşip silah arkadaşlarının yanına dönmek istiyor, kimi ise annem görüp üzülmesin diye fotoğraf karesine girmek istemiyor. Ama hepsinin ortak bir düşüncesi var: Vatan…” diyerek, hepsine acil şifalar diledi.

Yaralı askerlere kendi eliyle baklava yedirirken, aynı zamanda da moral veren Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz da, hepsine acil şifalar dileyerek, bir an evvel iyileşmelerini temenni etti.

 

Bir cevap yazın