En karanlık gece: 2 şehit

Suriye Afrin bölgesindeki teröristlerin Hassa ilçesi Erol Çavuş Sınır Karakolu’na akşam saatlerinde düzenledikleri havan saldırısında iki askerin şehit olduğu, 5 askerin yaralandığı bildirildi. Şehitlerden Piyade Uzman Çavuş Selim Vurdal’ın İskenderun’lu, Komando Uzman Çavuş Bekir Evren’in(24) de Osmaniyeli olduğu öğrenildi.


Harekâtta şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Selim Vurdal’ın İskenderun’daki baba evine acı haber verildi. Şehidin Karayılan Mahallesi’ndeki baba evine giden yetkililer, acı haberi anne Nuran Vurdal’a verdi. Selim Vurdal’ın şehit olduğu haberini alan yakınları aileyi ziyaret ederek taziyede bulundu, şehidin evine Türk bayrağı asıldı. İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve İlçe Emniyet Müdürü Zeki Balcı, İlçe Jandarma Komutanı Ferit Gül şehidin evine giderek ailenin acısını paylaştı. Bekar olan şehit Vurdal’ın babası Ahmet Vurdal’ı geçen yıl kaybettiği öğrenildi.


ACI HABER OSMANİYE’YE DE ULAŞTI…
Zeytin Dalı Harekatı kapsamında terör örgütü unsurlarına karşı gerçekleştirilen operasyonda şehit olan Piyade Komando Uzman Çavuş Bekir Evren’in (24) de Osmaniye’deki ailesine acı haber verildi. Şehit Evren’in Dr. İhsan Göknal Mahallesi’ndeki evine giden askeri yetkililer, baba Hasan Hüseyin ve anne Emine Evren’e acı haberi sağlık görevlileri eşliğinde verdi. Haberi alan aile yakınları ve akrabaları eve gelerek aileye taziyede bulunurken, babaevine ve sokağa Türk bayrağı asıldı. Şehit Evren’in 1 yıllık evli olduğu ve 2,5 yıldır uzman çavuş olarak görev yaptığı öğrenildi.

Bir cevap yazın