Zanaatkar başkana güven oyu

İskenderun Terziler Odası’nın gerçekleşen olağan genel kurulunda mevcut başkan Mehmet Ordulu yeniden başkanlığa getirildi. İskenderun Esnaf Odası Birlik Salonu’nda yapılan kongreye, İskenderun Esnaf Odaları Birlik Başkan Vekili Uğur Fırat, esnaf oda başkanları ve terzi esnafı katıldı.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları anısına bir dakikalık saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan ve tek listeyle gidilen kongrede mevcut başkan Mehmet Ordulu bir kez daha güven tazeledi.

Üyelerinin kendisine duyduğu güvene teşekkür eden Başkan Mehmet Ordulu, “Bana güvenip teveccüh gösterdiğiniz ve buraya gelip desteklerinizi esirgemediğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Kongreye tek liste halinde katıldık. Sizler bana güvendiniz ve beni yeniden başkanlığa getirdiniz. Hepinize bir kez daha ayrı ayrı teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

İskenderun Terziler Odası’nın Mehmet Ordulu başkanlığındaki yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu; Abidin Uyan, Musa Boda, Mehmet Kiremitçi, Mehmet Uğurlu, Bülent Berk ve Aydın Çapo.

Bir cevap yazın