Teknisyenler anne dostu oldu

Hatay Eczacılar Odası İskenderun Temsilciliği, Nurse Harvey’s işbirliğiyle eczacı teknisyenlerine yönelik ‘Anne Bebek’ konulu eğitim ve çapraz satış teknikleri semineri verdi.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO)’nda düzenlenen seminerin açılış konuşmasını yapan Nurse Harvey’s Firması Genel Müdürü Volkan Zaimoğlu, bebek için yararlı firma ürünlerini tanıtarak, katılımcılara bebekte meydana gelen gazın nasıl çıkarılması gerektiği, iştahsızlık sorunu, çocuk gelişimi, gribal enfeksiyonun önlenmesi, gelişim bozuklukları ve vücut direncinin arttırılması gibi pek çok konuda bilgiler verdi.  Zaimoğlu, Nurse Harvey’s Bebek Serisi’ni annelere rahatlıkla tavsiye edebileceğini belirtirken, ürünlerinin yan etkisi olmadığına dikkat çekti.

İskenderun Eczacı Teknisyenleri Dernek Başkanı Cemal Çelik de, ilaç firmalarının eczacı teknisyenlerine yönelik bilimsel çalışmalarını anlattıkları seminerlerin çok yararlı olduğunu belirterek, “Bu tür bilimsel bilgiler bize çok gerekiyor. Çünkü hastalarımızla biz karşı karşıya kalıyoruz. Tüm sıkıntılarını güvendikleri için bizlere anlatıyorlar. Biz bu tür konularda bizleri bilgilendiren firmalara çok teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Bir cevap yazın