Teröristler boş durmuyor

Hakkâri’nin Çukurca ilçesinde PKK’lı teröristlerce üs bölgesine sınırın Irak tarafından düzenlenen füze saldırısında bir asker şehit oldu, 5 asker yaralandı. Kilis kent merkezine roketli saldırı düzenlendi, roket iki katlı binanın altındaki işyerine isabet etti. PKK’lı teröristlerin Hatay’da attığı roket ise havada patlayarak tabur yakınına düştü.

HAKKARİ’DE BİR ŞEHİT

IRAK’ın sıfır noktasında bulunan Çukurca’nın Güven Dağı bölgesindeki askerlere terör örgütü mensuplarınca roketli saldırı düzenlendi. Hakkâri Valisi Cüneyit Orhan Toprak, 1 piyade sözleşmeli erin şehit olduğunu, 5 personelin ise yaralandığını açıkladı.

KİLİS’TE ROKETLİ SALDIRI

Suriye’nin Afrin bölgesindeki terör örgütü PYD/PKK mensuplarınca Kilis kent merkezine de roketli saldırı düzenlendi. Afrin’in kırsalındaki teröristler tarafından Barış Mahallesi’ne atılan roket, iki katlı binanın altındaki işyerine isabet etti. Can kaybı ve yaralanmanın meydana gelmediği olayın ardından polis ekipleri, çevre güvenliğini alarak inceleme başlattı. Roketin düştüğü binada ikamet eden Mehmet Polat, yaptığı açıklamada, sabah saatlerinde işe gitmek üzere uyandığında dükkânın kepengindeki deliği gördüğünü ve güvenlik güçlerine haber verdiğini belirterek, “Allah şükürler olsun ki patlamadı kimseye bir şey olmadı” dedi. Kent merkezine sabah da saldırıda bulunulmuş, roket iki katlı bir evin alt katındaki d  ış duvara isabet etmişti.

KIRIKHAN’DA KARAKOLA ATILAN ROKET HAVADA PATLADI

Hatay’ın Kırıkhan ilçesi Perişan mevkisinde bulunan piyade taburuna terör örgütü PKK/PYD’li teröristlerce atılan roket havada patlayarak taburun yakınına düştü. Türk Silahlı Kuvvetlerinin “Zeytin Dalı Harekatı”nı yürüttüğü terör örgütü PKK/YPG’li teröristlerce Piyade Taburuna yapılan roketli saldırıda ölen ya da yaralanan olmazken jandarma ekipleri roketin düştüğü yerde incelemelerde bulundu.

Bir cevap yazın