Seyfi Dingil’e tahsis teşekkürü

Doğu Akdeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Ali Aygün ve beraberindeki heyet, Dünya Gümrük Günü dolayısıyla İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti. Karşılıklı sohbet ortamında geçen ve bölgenin ekonomik istişaresinin yapıldığı ziyarette, Başkan Seyfi Dingil, Sarıseki’deki hizmet binasının gümrük laboratuvarına dönüştürülmesinin önemine dikkat çekti.

Bütün gümrük çalışanlarının Dünya Gümrük Günü’nü kutlayan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “İskenderun coğrafi konumu ve tarihi geçmişi ile ülkemizin en önemli merkezlerinden biridir. İskenderun’u bölgenin ticaret merkezi yapmak için bizler de elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bunun için Sarıseki Mahallesi’nde bulunan Belediye Hizmet Binası’nı gümrük laboratuvarı olarak Bölge Müdürlüğüne ücretsiz tahsis etmiştik. İskenderun’un geleceği için çok önemli bir adımdı bu. Şehrin ticari yaşamına büyük yarar getireceğini düşündüğümüz bu karar ile bölge ticareti ve özellikle iş dünyasına önemli bir avantaj sağlanmış oldu” dedi.

Doğu Akdeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Ali Aygün ise Dünya Gümrük Günü’nün bu yıl “Ekonomik Kalkınma İçin Güvenli Bir İş Ortamı” temasıyla kutlandığını belirterek, ekonomik kalkınmanın temel unsurları olan kamu kurum ve kuruluşları ziyaret ederek, günün önemini ve amacını anlatmaya çalıştıklarını söyledi.

Gümrük müdürlüğü olarak yapmış oldukları çalışmalar hakkında da bilgiler veren Aygün, ayrıca kuruma yapmış olduğu destekler ve Sarıseki Hizmet Binasını gümrük laboratuvarı için tahsis etmesinden dolayı Başkan Seyfi Dingil’e teşekkür etti.

 

Bir cevap yazın