Hatayspor nefes nefese

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta 50. Yıl şampiyonluğu için mücadele eden Hatayspor, ikinci yarının kendi evindeki ilk maçında yarın Keçiörengücü’nü ağırlayacak. İkinci yarıya 1-0’lık Kastamonuspor galibiyeti ile başlayan Bordo-Beyazlı ekip, yeni transferleri ile taraftarlarının önüne çıkacağı ilk karşılaşmada Keçiörengücü’nü de evinden eli boş göndererek, liderlik koltuğuna oturmayı hedefliyor. Menemen Belediyespor, Hatayspor ve Afyonspor’un 41 puanla zirve yarışına ortak olduğu kritik haftada, Bordo-Beyazlı ekip haftayı puan kaybı yaşamadan kapatmanın hesaplarını yapıyor.

Kendi sahasında oynadığı lig maçlarında mağlubiyet yüzü görmeyen Hatayspor’un 28 Ocak Pazar günü saat 13:30’da Antakya Atatürk Stadı’nda oynayacağı Keçiörengücü karşılaşmasını İstanbul Bölgesi hakemlerinden İlker Yasin Avcı yönetecek, Aykut Onar ve Murat Altan ise yardımcı hakem olarak görev yapacak.

O SENE BU SENE OLSUN!

Hatayspor Kulüp Başkanı Mehmet Maden, “50. Yılında şempiyonluk yaşayıp Hatayımıza mutluluk yaşatmak istiyoruz. O sene bu sene olsun diye yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Stadımızı dolduralım ve şampuyonlukta takımımıza güç verelim. Hataylı hemşerilerimi ikinci yarının kendi evimizdeki ilk maçında ve tüm maçlarında stadı doldurmaya davet ediyorum” şeklinde konuştu.

Teknik Direktör İlhan Palut, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirterek “Taraftarlarımızın desteğinin artarak devam edeceğinden eminim. Bu yolda onların desteğine çok fazla ihtiyacımız var. Keçiörengücü maçında tüm taraftarlarımızı stada bekliyoruz” dedi.

 

Bir cevap yazın