Bu buluşma ‘Arsuz’ için

Arsuz’da sürdürülebilir turizm çalışmalarıyla dikkat çeken İlçe Kaymakamı Musa Sarı, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek, basın mensuplarıyla bir araya geldi. İGC Başkanı Veysel Cıncık ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Kaymakam Sarı, Arsuz’u şaha kaldıracak yeni projelerini paylaştı.

Arsuz’un tüm doğallığını ve güzelliklerini sportif etkinlikler, doğa yürüyüşleri ve çeşitli etkinliklerle ön plana çıkarmak ve tanıtımına katkı sunmak adına Ankara’da gerçekleştirdiği önemli temasların ayrıntılarını da anlatan Kaymakam Musa Sarı, “Arsuz’un hem kalkınmasını hem de tanınmasını sağlamak için gayretimiz sürüyor. Geçen yıl yaptığımız Arsuz Doğa ve Su Sporları Festivali’ni bu yıl da tekrarlayacağız. Bu arada Bisiklet Federasyonu’nun 2018 yılındaki bazı yarışlarında Arsuz’u da güzergâhına alması da bizi çok mutlu etti. Örneğin, 15 – 18 Şubat tarihleri arasında Türkiye Şampiyonası 1.Etap Sezon Açılışı ve henüz belirlenmeyen bir tarihte de Milli Takım Hazırlık Kampı Arsuz’da gerçekleştirilecek. Bu çalışmaların yanı sıra yatçılık, paraşütçülük konularında da çalışmalar yapıyoruz. Projelerimizin tamamlanmasıyla Arsuz’un çehresi değişecek ve Türkiye’deki önemi daha da artacak’’ dedi.

İGC Başkanı Veysel Cıncık da Arsuz’un en büyük şansının genç ve çalışkan bir kaymakama sahip olması olduğunu belirterek, “Başarılı çalışmalarınızı takdirle izliyoruz. Tüm çalışmalarınızda da basın olarak yanınızdayız” şeklinde konuştu.

 

Bir cevap yazın