Savaş: ‘Türk Bayrağı olmadan olmaz’

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Lütfü Savaş, Zeytin Dalı Harekatı’nın başlamasından itibaren Hatay’ı karış karış gezerek, ‘Milli Birlik’ vurgusu yapıyor. Gittiği yerlerde Türk Bayrağı hediye eden Başkan Savaş, “Türk Ordusu bizim gözbebeğimiz ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin temel taşıdır” diyerek, Hatay’ın her yerinin bayraklarla donatılması çağrısı yapıyor.

Antakya Aşağıoba Mahallesi Muhtarı Necmettin Güney’in evinde vatandaşlarla buluşan HBB Başkanı Lütfü Savaş, hem sorunları dinledi, hem de harekâta katılan Türk Askeri için yapılan duaya katıldı. Beraberinde getirdiği Türk Bayrakları’nı öperek muhtara veren ve vatandaşlara dağıtan Başkan Lütfü Savaş, ayakta alkışlandı.

Sadece Türkiye değil, tüm dünyanın gözünün çevrildiği Hatay’da verdiği mesajlarla dikkat çeken HBB Başkanı Lütfü Savaş, Hataylı hemşerilerinin Türk Askeri’ne gösterdiği sevgi ve dayanışmayı dile getirerek, “Hataylılar, bir kez daha millet-ordu birlikteliğini göstermiştir. Tüm imkânlarımızla varız ve Türk Ordusu’nun zaferi için dua ediyoruz. Türk Bayrağı ilelebet gönderimizde dalgalanacaktır” dedi.

 

 

Bir cevap yazın