En güzel teşekkür

Azganlık Organize Sanayi Ortaokulu öğrencileri, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e okullarına yapılan hizmetlerden dolayı pankartla teşekkür etti.

Okul bahçesinde, üzerine ‘İskenderun Belediyesi’ne teşekkür ederiz’yazılı pankartlar öğrenciler, Okul Müdürleri Mehmet Koç ile birlikte yaptıkları açıklamada, “Okulumuzun çevre düzenlemesini yapan, bahçemizi çiçeklendiren, ağaçlandıran ve çimlendiren, okulumuza her zaman destek olan İskenderun Belediye Başkanımız Sayın Seyfi Dingil’e çok teşekkür ediyoruz. Başkanımıza ve çalışma arkadaşlarına çalışmalarından başarılar diliyoruz” şeklinde görüş beyan ettiler.

“Okullara desteğimiz sürecek”

Kentte bulunan okullara belediyenin imkânları ölçüsünde destek olmaya çalıştıklarını belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “Belediye olarak eğitime büyük önem veriyoruz. İmkânlarımız çerçevesinde her zaman destek olmaya çalışıyoruz. Amacımız öğrencilerimize daha güzel ortamlarda eğitim verilmesini sağlamak. Yapılan çalışmalar ile öğrencilerimiz daha temiz daha güzel ortamlarda eğitimlerini sürdürecekler” dedi.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “Belediye olarak elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Okullarımızı modern ve çağa uygun bir görünüme getirerek, çocuklarımızın daha temiz, sağlıklı ve kaliteli bir öğretim görmelerini sağlamak için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız” diye konuştu.

 

Bir cevap yazın