‘Tasarım için hesap esasları’ anlatıldı

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İskenderun Temsilciliği, üyelerine  ‘Türk Bina Deprem yönetmeliği’ kapsamında ‘Tasarım için hesap esasları’ konulu seminer düzenledi.

İTSO Halil Şahin Meclis Salonu’nda gerçekleşen seminere TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Hatay Şube Başkanı Selim Harbiyeli, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İskenderun Temsilcilik Başkanı Selahattin Gündüz ve konuşmacı olarak TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İskenderun Temsilciliği Üyesi Prof. Dr. Yasin Fahjan katıldı.

Seminerde sinevizyon destekli sunum yapan Yasin Fahjan’ın ardından söz alan TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Hatay Şube Başkanı Selim Harbiyeli, katılımcılara ‘Türk Bina Deprem Yönetmeliği’ hakkında bilgiler verdi.

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İskenderun Temsilcilik Başkanı Selahattin Gündüz ise, “Oda olarak geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da üyelerimize yönelik bilgilendirme toplantıları ve eğitim seminerleri veriyoruz. Çağımız teknoloji çağı. Bu teknolojiye ve çağa ayak uydurabilmemiz için kendimizi de sürekli yenilememiz gerekiyor. Bu kapsamda üyelerimize yönelik eğitimlere da önem veriyoruz” dedi.

Bir cevap yazın