Nebil Gold Diamond tek başına bir marka

İskenderun’da mücevher, pırlanta ve altındaki tüm yeniliklerin yanısıra, kalite ve güven duygusunun da vitrine yansıdığı Nebil Gold Diamond’un Sahibi Nebil Tabaş, personeli ile birlikte Söz Gazetesi’ni ziyaret etti. 8 yıldır Nebil Gold Diamond’ ile hizmet vermesine rağmen, 35 yılın verdiği tecrübeyle altın ve pırlanta dendiğinde akla ilk gelen isimler arasında yer alan Nebil Tabaş, Söz Gazetesi Sahibi Şehmus Aslan ile hem ekonomiyi, hem de sektördeki gelişmeleri değerlendirdi.


Kişilerde merak uyandıracak vitrin düzeni, mağaza içerisindeki şık sunumlar ve müşterilerin beğenileri doğrultusunda gerçekleştirilen mağaza konseptleri ile halka en güzel hizmeti vermenin çabası içesinde olduklarını söyleyen Nebil Tabaş, güney bölgesinde farklı hizmet anlayışı ve en modern kuyumcu mağazası olmanın da gururunu yaşadığını söyledi.
En kıymetli yatırımın şüphesiz altın olduğunu da sözlerine ekleyen Nebil Tabaş, altın-pırlanta – alyans -saat – gümüş ve ev aksesuarları şeklindeki bölünmüş reyonlarının bulunduğu mağazalarıyla vatandaşlara ürünlerini daha rahat inceleme ve güvenli alışveriş imkânı sunduklarını ifade etti.


Söz Gazetesini yakından takip ettiğini de dile getiren Nebil Tabaş, ilkeli ve doğru habercilik anlayışından dolayı Şehmus Aslan’a teşekkür etti.
Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şehmus Aslan da, pırlanta ve altın gibi Nebil Gold’un tek başına bir marka olduğunu ifade etti.

Bir cevap yazın