CHP Hatay’da coşkulu devir – teslim

CHP Hatay İl Başkanlığı görevine seçilen Servet Mullaoğlu ve yeni yönetimi, Mehmet Güzelmansur’dan görevi resmen devraldı. Çok sayıda partilinin katılımıyla il binasında gerçekleşen törende ‘Güldür yüzümüzü CHP’ şarkısıyla coşku hadsafya çıkarken, yeni başkan Servet Mullaoğlu partililere, “Hepinizden birer yönetici gibi çalışmanızı rica ediyorum. Önerileriniz varsa kapılarımız sonuna kadar açık” çağrısında bulunurken, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

“Güzelliğe ve başarıya hep birlikte yürüyeceğiz”

CHP Ailesi’nin bir üyesi olmaktan büyük bir onur duyduğunu söyleyen CHP Hatay İl Başkanı Servet Mullaoğlu, “CHP’li olmak; yeri gelir gençlik kollarında başlar, direklerde bayrak asarsınız, yeri gelir sandıkların başında sabahlarsınız, yeri gelir il başkanı olursunuz, gençlik kolları başkanı, ilçe başkanı olursunuz, yeri gelir hiç birşey olmazsınız ama CHP’li olmak bu güzel duyguyu her zaman yüreğinizde taşımaktır. Kalbinizin CHP sıcaklığıyla dolu olmasıdır. Bu duygu sizi diri tutar, yaşama karşı sizi canlı tutar. Ne mutlu bize ki; Cumhuriyet Halk Partiliyiz. Güzellik durduğumuz yere gelmez, başarı da öyle… Bizim güzelliğe ve başarıya yürümemiz gerekiyor. İnatla, kararlılıkla ve inançla yürümemiz gerekiyor. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu çok güzel bir yürüyüş başlattı, biz o yürüyüşü alıp iktidara doğru hep birlikte yürüyeceğiz inşallah” dedi.

“İlk koştuğumuz Mehmet Güzelmansur’du”

Eski il Başkanı Mehmet Güzelmansur ile birlikte anılarını da paylaşan Mullaoğlu, “Mehmet Güzelmansur ve ekibi 2 yıl boyunca her türlü çalışmaya imza attılar, Hatay’ın her köşesine gittiler. Daha önce meclis üyesiydi, orda da çok güzel çalışmaları oldu. Hatta biz her gençlik kollarındayken her başımız sıkıştığında kendisine giderdik, sürekli partisine sahip çıkan bir isimdir. Hepinizin huzurunda kendisine yapmış olduğu güzel çalışmalardan dolayı teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Güzelmansur plaketi kabul etmedi

Daha sonra söz alan ve duyguları ses tonuna da yansıyan Mehmet Güzelmansur ise yeni Başkan Servet Mullaoğlu’na ve yönetimine devrettiği bayrağı daha yükseklere taşıyacaklarına inandığını belirterek, “Bu iklim içerisinde ben ve yönetimdeki arkadaşlarımla partiyi iyi bir yere taşıdığımıza inanıyorum. İnşallah yeni yönetimdeki arkadaşlarımız, kurultay delegelerimiz ile birlikte umarın daha iyi bir yere taşıyacaklardır. Yeni il başkanımıza hayırlı uğurlu uğurlu olsun diyorum” şeklinde kısa bir veda konuşması yaptı.

Yapılan konuşmaların ardından Başkan Servet Mullaoğlu, Mehmet Güzelmansur’a hizmetlerinden dolayı çiçek ve teşekkür plaketi takdim etmek istedi ancak, Güzelmansur’un çiçeği kabul edip, plaketi kabul etmediği dikkatlerden kaçmadı.

 

 

Bir cevap yazın