Mehmet Güzelmansur’un alkışlanacak tavrı

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Hatay eski İl Başkanı Mehmet Güzelmansur, İl Başkanlığı görevini teslim alan Servet Mullaoğlu ve yönetimine başarılar dilerken, iki yıllık görev süresi içerisinde birlikte görev yaptığı il, ilçe, kadın ve gençlik kollarına da ayrı ayrı teşekkür etti. İl Başkanı Servet Mullaoğlu’nun her zaman yanında olacağını ve kendisine düşecek her göreve hazır olduğunu belirten Güzelmansur, ‘Umut Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Umut bu ülkeye gelene kadar çalışacağız’ diyerek, sahalarda olacağının da mesajını verdi.  Umudu yeşertmede birlik ve beraberliğin dışında hiçbir seçeneğin kazanım olmayacağının altını çizerek, her zamanki gibi birleştirici gücünü ön plana çıkaran Güzelmansur, “Kaleler yıkılabilir, koltuklar gidebilir, insanlar gidebilir, üretilen fikirler çürüyebilir, yönetimler düşebilir. Ama ne olursa olsun Cumhuriyet Halk Partisi kültürünü ayakta tutmalıyız”  diyerek, il kongresinin asıl kazananının demokrasi ve Cumhuriyet Halk Partisi olduğunu vurguladı.

 

“Umudu büyüterek çalışmaya devam edeceğiz”

İki yıllık görev süresi içerisinde, parti disiplini, partinin kurumsal kimliğini koruyabilme, yüceltebilme, oy alamadıkları bölgelerde birebir çalışma birçok pek projeyi hayata geçirdiğini anlatan Mehmet Güzelmansur, “İki senelik görev dilimi içerisinde kadın ve gençlik kollarımızın taleplerini eksiksiz yerine getirdim. “Kadınsız devrim olamaz” ve “Gelecek için gençlik” anlayışımı partinin her platformunda dile getirdim. Bugün toparlanmaya ve ülkemizde hızla yükselmeye başlayan Cumhuriyetçi dalgayı güçlü bir şekilde örgütlemeye ihtiyaç var. Ülkenin içinde bulunduğu bu gidişe dur demek, kadınlarımızı ve gençlerimizi siyasette daha etkin kılmak için yola çıktık. İl örgütümüzden başlamak üzere, partide sevgiyi yeniden inşa etmeye çalıştık, dayanışma duygusunu yükselttik. Benimle birlikte gece gündüz demeden çalışan il, ilçe, kadın ve gençlik kollarımıza ayrı ayrı teşekkür ederim. Kadınlarımız ve gençlerimiz asla umudunu yitirmesin! Mutlaka, ama mutlaka umut var ve o umut Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Umudu büyüterek birlikte çalıştık. Arkadaşlar umut bu ülkeye gelene kadar çalışacağız. Ve bu ülkenin en çok sizlere ihtiyaç duyduğunu unutmayın. Yerel ve genel her konuyu, paydaş değerlerimiz üzerinden ortak akıl birliğiyle çözüme kavuşturduk ve meclise taşıdık. Bu iki sene içerisinde benimle özenle canla başla çalışan vekillerimize, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Lütfü Savaş’a ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.

 

“CHP kültürü sonsuza dek var olacak”

Demokrasinin, Cumhuriyet’in ve CHP’nin yılmaz bekçisi olmaya devam edeceğini söyleyen Eski İl Başkanı Mehmet Güzelmansur, “CHP Hatay İl örgütümüzün Türkiye’nin birleştirici gücü, demokrasinin ve Cumhuriyetin yılmaz bekçisi, değerli Partililerim, saygıdeğer yoldaşlarım, ben iki yıl boyunca her bir arkadaşıma, her bir partilime, her bir milletvekilime, her bir belediye başkanıma, her bir meclis üyeme, en üst kadrosundan en alt kadrosuna kadar yoldaşlarıma samimiyetle yaklaştım. Yine tüm kalbimle samimi duygularımla ben sizlere ve partime hakkımı helal ediyorum. Siz de hakkınızı iki yıl il başkanlığınızı yapmış olan dostunuza, kardeşinize abinize hakkınızı helal ediniz.  Kaleler yıkılabilir, koltuklar gidebilir, insanlar gidebilir, üretilen fikirler çürüyebilir, yönetimler düşebilir. Ama ne olursa olsun Cumhuriyet Halk Partisi kültürünü ayakta tutmalıyız.  Cumhuriyet Halk Partisi Hatay İl Başkanlığı görevini teslim alan Sayın Av. Servet Mullaoğlu ve İl yönetim kurulu üyelerimize, Disiplin Kurulu Üyelerimize ve Kurultay Delegelerimize görevlerinde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

Bir cevap yazın