Hatay, MIPIM’de ilgi odağı olacak

Alkaş Yönetim Kurulu Başkanı ve JLL Türkiye Ülke Başkanı Avi Alkaş, 13-16 Mart tarihleri arasında Fransa’nın Cannes kentinde düzenlenen Uluslararası gayrimenkul fuarı MIPIM 2018’de Türkiye’nin bu yıl çok daha etkili bir şekilde temsil edileceğini söyledi.

Dünya şehirlerinin uluslararası yatırımları çekmek için birbirleriyle yarıştıkları günümüzde, MIPIM 2018’de 500’e yakın şehir ve ilçenin temsil edileceğini belirten Alkaş, bu yarışta Türkiye’den Balıkesir, Gaziantep, Hatay, İstanbul ve Beyoğlu’nun dünya çapındaki projeleriyle ilgi odağı olacağına işaret etti.

500 yerel yönetimin yeralacağı MIPIM 2018’de Türkiye, bin 600 metrekarede 250 kuruluş ve 700’e yakın kişi ile temsil edilecek. MIPIM 2017’de Hatay’ı en iyi şekilde tanıtan Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın, tarih, kültür ve medeniyet birikiminin yanı sıra tarım ve sanayi ürünlerini dünyaya ihraç eden Hatay’ın yatırımcılar için güvenli bir liman olduğuna dikkat çektiği fuarda ise bu yıl gastronomi ve EXPO 2021 ile başarı çizgisini daha da yukarıya taşınması bekleniyor.

 

 

Bir cevap yazın