Karaağaçspor kritik maça hazırlanıyor

Lige iyi bir başlangıç yapan Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcimiz Arsuz Karaağaçspor 1967 takımı, son haftalarda aldığı başarısız sonuçlar sonrasında puan cetvelinin alt sıralarına geriledi. İlk yarı bitiminde kampa çekilen ve takımdaki eksikleri gideren Karaağaçspor Yönetim Kurulu, teknik kadroyla birlikte ikinci yarının hesaplarını yapıyor.

Bu hafta kendi sahasında Belen Belediyespor karşılaşmasıyla ikinci yarının ilk sınavını verecek olan Karaağaçspor, galibiyete kilitlendi. Mutlak galibiyet parolasıyla hazırlıklarını sürdüren Karaağaçspor’da yönetim kurulu üyeleri de kötü gidişe ‘Dur’ demek için tüm desteği veriyor.

Karaağaçspor Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat İnan, devre arasında yapılan kamp çalışmalarının takımı olumlu yönde etkilediğini ve takımın motivasyonunu arttırdığını belirterek, “Pazar günü Saat 14.00’te kendi sahamızda oynayacağımız maç bizim için hayati önem taşıyor. Maçtan üç puanla ayrılacağımıza inanıyorum. Taraftarımızın desteğine çok ihtiyacımız var ve her zaman olduğu gibi yalnız bırakmayacaklarına inanıyorum” diyerek Karaağaçspor taraftarlarını karşılaşmaya davet etti.

 

 

Bir cevap yazın