Vatandaşın güneşli pazar mesaisi

Geçtiğimiz hafta yüksek tepelerde yılın ilk karının yağmasından sonra beyaz karların gölgesinde 4 mevsimin yaşandığı İskenderun’da vatandaşlar haftasonu güneşli havanın keyfini sürdü. Yazdan kalma bir gün yaşayan vatandaşlar sahile akın ederken, halkın huzur ve güvenliği noktasında hizmetlerini aralıksız sürdüren İskenderun Yunus Timleri de görevlerinin başında yoğun mesai harcadı.

Sıcaklığın 20 dereceye ulaştığı İskenderun’da pek çok vatandaş hafta sonu tatilini de fırsat bilerek deniz kenarlarına akın eden vatandaşlar, “Memleketimiz güzel herkesi bekleriz. Kış aylarında da olsa kentimiz İskenderun’da güneşli günlerin tadı bir başka oluyor. Hafta sonu ve havaların da güzel olması nedeniyle ailelerimizle, çocuklarımızla, dostlarımızla, arkadaşlarımızla bu güzel havanın tadını çıkartıyoruz. Gerçekten güzel bir gün ailecek hoşça vakit geçiriyoruz” dedi.

Kimi vatandaşlar sahilde güneşli ve temiz bir havanın tadını çıkartırken, kimi vatandaşlar da tur teknelerine binerek körfezin güzelliğini denizden seyretti.

  

 

Bir cevap yazın