MHP’li Kadınlar, mühür vurmaya hazırlanıyor!

Atama ile göreve getirilen MHP İskenderun Kadın Kolları Başkanı Fatma Kaya, yeni yönetimi ile görev dağılımı yaparak, çalışmalara başladı. Büyük bir azim, sevgi ve kararlılıkla görev yapacağı yol arkadaşlarıyla beraber üzerilerine düşen görevi en iyi şekilde yapacaklarını söyleyen Fatma Kaya, kadın kolları olarak her yere MHP mührü vuracaklarını söyledi.

Kadının toplumdaki önemi ve geleceğe katkısına da değinen Fatma Kaya, “2018 yılının ülkemize ve ilçemize barış, huzur ve kardeşlik getirmesini diliyorum. Bundan sonra şehit tabutlarının gelmediği, anaların ağlamadığı, çocukların yetim kalmadığı bir huzur ortamının olması için kadınlarımıza çok iş düşmektedir. Çünkü biz anayız. Evlatlarımızı sevgiyle yoğurarak yetiştirirsek terör denilen lanet canavarı yenebiliriz. Biz MHP Kadın Kolları Teşkilatı olarak ilçemizde bundan sonra her yere mührümüzü vuracağız. Toplumsal barışın sağlanması için sosyal projeler üreterek kadını sosyal ve iş hayatının içerisinde daha aktif hale getireceğiz. Çünkü kadının mutlu olmadığı hiçbir yuvada huzur ve mutluluk olamaz. Kadın gülerse hayat güler” dedi.

Fatma Kaya başkanlığındaki MHP İskenderun Kadın Kolları yönetimi görev dağılımını şöyle gerçekleştirdi: Başkan Yardımcısı Yakar Temizkan, Sekreter Merve Öztaş, Muhasip Üye Eda Yıldırımöz, Sekreter Yardımcısı Ayşegül Kaya, Muhasip Yardımcı Üye Emine Demircan.

Bir cevap yazın