Başkanın bu sözleri kimseyi şaşırtmasın!

Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Basın Merkezi’nde düzenlediği basın toplantısında, Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 11 Ocak’ta ilk defa Belen’de toplanacağını söyledi. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ile aralarında hiçbir problem olmadığını, ancak kamuoyunda “Lütfü Başkanla, Adnan Başkan kavgalıdır” şeklinde spekülasyonlar yapıldığını anlatan Başkan Adnan Vurucu, Belen Seyir Terası’nda gerçekleşecek olan HBB meclis toplantısının da Lütfü Savaş ile kavgalı olmadıklarının en büyük göstergesi olduğunu dile getirdi.

Belen’in geleceğine yön verecek hizmetleri hayata geçirmek için elinden gelen mücadeleyi verdiğini söyleyen Başkan Adnan Vurucu, “Lütfü Başkanımızla sürekli istişare halindeyiz. İlk defa Belen Seyir Terası’nda yapılacak olan Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısından sonra ‘Lütfü Başkanla Adnan Başkan kavgalıdır’ diyenler biraz da olsa susarlar artık. Kavgalı olmadığımızın en büyük göstergesi de bu olsun. Ben ilçem adına, hizmet adına kavgamı yaparım. Ama kişisel hiçbir sorunum olmaz” dedi.

“Firmanın beceriksizliği süreci uzattı”

HATSU tarafından yapılan içme suyu bağlantıları ve asfaltlama çalışmalarının hala bitirilemediğini de anlatan Başkan Adnan Vurucu,  “Mahallerimiz asfaltlanacak fakat su bağlantı çalışmaları bitirilemedi. Bu tamamen ihaleyi alan firmanın beceriksizliği. Bu konudaki isyanımız haklı bir isyandı. Bıraktıkları gibi bu duruyor. Belenimizde sekiz mahallemiz bulunmakta. Toplam 130 km’lik bir şebeke hattımız var. Bunun ancak yarısı bitti. Ana şebekeler döşendi fakat ev bağlantıları hala duruyor. İhaleyi alan firma kötü bir firma” dedi.

 

Bir cevap yazın