İTSO yönetimi öyle diyor

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Meclisi, 2017 yılının son toplantısını gerçekleştirdi  İTSO Halil Şahin Meclis Salonu’nda, Servet Ugutmen başkanlığındaki toplantıda,  İTSO’nun 2017 yılı faaliyet raporları görüşülürken, 2018 yılının İskenderun Halkına ve iş dünyasına hayırlar getirmesi temennisinde bulunuldu.

“Hizmet etmenin gayreti içerisindeyiz”

Gündem öncesi kısa bir konuşma yapan İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, göreve geldikleri günden bu yana İskenderun’a ve odaya yakışır hizmetler vermenin gayreti içerisinde olduklarını belirterek, “Mevzuat çerçevesinde tüm yönetim ve meclis üyesi arkadaşlarımızla birlikte uyum içerisinde çalışmanın ve yaşadığımız şehre hizmet etmenin gayreti içerisinde olduk. Bu yıl odamızda dolu dolu etkinlikler, faaliyetler, eğitimler oldu.  Bizler de yönetim kurulu olarak önemli ziyaretlerde bulunarak iş dünyası ile birebir görüşerek, sorunları yerinde dinlemeye ve çözüm bulmaya çalıştık. Bugün mecliste okumuş olduğum 15 sayfalık faaliyet raporu da yapmış olduğumuz çalışmaların önemini gözler önüne sermektedir. 2017 yılını geride bırakıyoruz ve 2018 yılının İskenderun halkımıza, iş dünyasına ve üyelerimize hayırlar ve bol kazançlar getirmesini diliyorum”  dedi.

Yapılan konuşmanın ardından İTSO Yönetim Kurulu Üyesi ve Muhasip Üye Necat Özkaya da, meclis üyelerine odanın 2017 yılı içerisindeki ekonomik faaliyetleri hakkında sinevizyon destekli bilgiler verdi.

Meclis sonrası Vakıf Toplantısı

İTSO Meclis Toplantısının ardından Vakıf Toplantısı da gerçekleştirildi. Toplantıda İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Eğitim ve Kalkınma Vakfı Başkanı Doğan Erten 2017 faaliyetleri hakkında üyelere bilgiler vererek; “ 2017-2018 yılı içerisinde vakıf olarak 122 öğrenciye burs verdik.  2018 yılında ise 150 öğrenciye burs vermeyi hedefliyoruz. Bu da İTSO yönetimi ve meclisimizin sayesinde gerçekleşiyor. Vakfımıza destek verenlere teşekkür ediyoruz. Bugüne kadar vakfımızın verdiği burs sayısı 1001 olarak gerçekleşti.  1001 kere maşallah diyorum ve 2018 yılının herkese hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

İTSO Aralık Ayı Meclis ve Vakıf toplantısında, gündemdeki konular görüşülerek oy birliğiyle karara bağlandı.

 

 

Bir cevap yazın