İyilik meleği çocuklarından vazgeçmedi

İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği Genel Kurulu’nda mevcut başkan Zeynep Çakmaklı yeniden güven tazeledi. Divan Başkanlığını Cavidan Dudu’nun yaptığı, katip üyeliğini ise Fehime Kasman ile Sevim Şimşek’in paylaştığı kongrede dernek faaliyetlerinin okunmasının ardından gelir gider bütçesi oy birliğiyle kabul edildi.

Tek listeyle gerçekleşen seçimde, yeniden başkanlığa seçilen Zeynep Çakmaklı, üyelerine teşekkür ederek, daha önce eğitimden kültüre, sosyal çalışmalardan spora kadar bir çok konuda çocuklar ve ailelerine yönelik düzenlemiş oldukları sosyal – kültürel faaliyetlere 2018 yılında da devam edeceklerini söyledi.

Dernek çalışmalarıyla ailelere ve çocuklarına pusula gibi yön verdiklerini anlatan Zeynep Çakmaklı, her çocuğun kendisi için özel bir yeri olduğunu ve onların geleceğine başarıyla, iyilikle ve güzellikle dokunacak çalışmalar hayata gerçekleştirmekten büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği’nde Zeynep Çakmaklı başkanlığındaki yeni yönetim Suzan Bıçakçı, Ümit Günay, Asya Akgüvercin ve Dilek Şencan’dan oluştu.

 

Bir cevap yazın