Bu sergide kadınların emeği var

İskenderun Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve İskenderun Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle meslek ve sanat alanında çeşitli branşlarda düzenlenen kurslara katılan kursiyerlerin el emeği göz nuru el sanatları sergisi Primemall Alışveriş Merkezi’nde törenle açıldı.

Açılışa, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve eşi Feray Dingil, Ak parti İskenderun İlçe Başkanı Ayhan Bodur, daire müdürleri, vatandaşlar ve kursiyerler katıldı.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve Eşi Feray Dingil’in açılış kurdelesini kestiği sergide, tahta boyamadan, nakışa, dantelden takı tasarımına kadar pek çok ürün görücüye çıktı.

Kadınların kurslarla birbirinden güzel eserler ortaya çıkardığını söyleyen Başkan Seyfi Dingil, “Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle çeşitli branşlarda verdiğimiz kurslara katılan kursiyerlerimiz el emeği göz nuruyla, büyük emek vererek hazırladıkları ürünleri sergilemenin hazzını yaşıyorlar bugün. Hem meslek sahibi oldukları, hem de aile bütçesine katkı sundukları bu sergide bizler de onların mutluluğuna ortak olmanın keyfini yaşıyoruz. Hayırlı – uğurlu olsun” dedi.

Konuşmasının ardından davetlilerle birlikte sergiyi gezen Başkan Seyfi Dingil ve eşi Feray Dingil, bayanları tek tek tebrik ederken, kadınlara destek olmak amacıyla beğendikleri ürünleri satın almayı da ihmal etmedi.

Bir cevap yazın