Kaymakam Soytürk’e teşekkür ziyareti

İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, İskenderun Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Osman Yılmaz ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Eğitim Merkezi Müdürü Osman Yılmaz ve beraberindeki, öğretmen ve engelli öğrencilerle birlikte, İlçe genelinde sergilediği yapıcı yaklaşımı ve özellikle de eğitime olan duyarlılığından dolayı Kaymakam Recep Soytürk’e teşekkür ederken, okulun faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

Nazik ziyaretten dolayı konuklarına teşekkür eden Kaymakam Soytürk, zihinsel engelli çocukların eğitilerek topluma kazandırılması noktasında gayret gösteren eğitim merkezinin çalışma ekibini ağırlamaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Engellere neden olan koşulların ortadan kaldırılması, toplumsal bilincin arttırılması ve engelli bireylerin sosyal, ekonomik ve siyasal alanlara entegre olabilmesi için gerekli fırsatların sağlanmasının son derece önemli olduğunun altını çizen Kaymakam Soytürk, “Engelli olmak üretime asla bir engel değildir, yeter ki fırsat verilsin. Unutulmamalıdır ki ‘Her insan bir engelli adayıdır’ dedi.

Kaymakam Soytürk, İskenderun Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi idarecileri, öğretmenleri ve tüm çalışma ekibine başarılar ve kolaylıklar dileyerek, eğitim merkezinin öğrencilerini temsilen ziyarete iştirak eden engelli bir öğrenciye de günün anısına hediye verdi.

 

Bir cevap yazın