Yaşıtlarına yeni yıl öncesi umut oldular

Yaşıtlarının yeni yılı mutsuz karşılamasına gönülleri razı olmayan İskenderun Özel Yaşam Koleji Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü öğrenci ve öğretmenleri, toplumsal dayanışmaya katkı sunarak gönüllerde taht kurdu. İskenderun Özel Yaşam Sağlık ve Adalet Lisesi 9, 10, 11 ve 12. Sınıf öğrencileri, kendileri gibi öğrencilere dağıtılmak üzere topladıkları kıyafet ve kitapları, HBB Kadın Gönülleri İskenderun Sosyal Marketi’ne bağışladı.

Bu kez öğrencilerle, ihtiyaç sahipleri arasında köprü görevi gören HBB Kadın Gönülleri İskenderun Sosyal Marketi’nin gönüllü çalışanları Nermin kaynar, Nuray Salkım ve Emine Güven, İskenderun Özel Yaşam Sağlık ve Adalet Lisesi’nden teslim aldıkları bağışlardan dolayı okulun idari kadrosu, koca yürekli öğrencileri ve öğretmenlerine teşekkür etti.

“Katkılarla büyüyoruz, büyüdükçe paylaşıyoruz”

Ev eşyalarından giyime, okul malzemelerinden ekmek dağıtımına kadar vatandaşların her türlü ihtiyaçlarını karşılamaya özen gösterdiklerini söyleyen gönüllü kadınlar, esnaflar, vatandaşlar ve okullardan gelen bağışları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak ve yüzlerde gülümsemelere neden olmak için büyük bir özveriyle çalıştıklarını dile getirdi.

Çalışmalarına bağışlarıyla destek olan İskenderun Özel Yaşam Koleji Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü Danışman Öğretmenleri Sevinç Kayıkçı ve Müge Karalar’a ayrıca teşekkür eden gönüllü çalışanlardan Nermin Kaynar, “İskenderun Özel Yaşam Sağlık ve Adalet Lisesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü Öğrencileri, her yıl geleneksel olarak kendileri gibi öğrenci olan arkadaşlarına kitap ve kıyafet bağışında bulunarak, birçok öğrenciye umut oluyorlar. Biz sosyal market çalışanları olarak yaşıtlarını mutlu etmek için bağışta bulunan öğrenciler ile sosyal yardımlaşma konusunda duyarlılık gösteren öğretmenlerimizin bu girişiminin herkese örnek olmasını diliyorum” dedi.

 

Bir cevap yazın