Arsuz’un altyapısı hem halkın, hem de başkanın takibinde

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, halkın sorunlarını ve çözüm önerilerini ilk ağızdan dinlemek amacıyla gerçekleştirdiği halk buluşmaları kapsamında Arsuz’a bağlı Karaağaç Mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’nın da eşlik ettiği ziyarette, Başkan Savaş halkı dinlemenin yanısıra büyükşehir belediyesi olarak Arsuz’da kazandırdıkları hizmetleri anlattı.

İlçenin kanayan yarası altyapı için halktan biraz sabır isteyen Başkan Lütfü Savaş, “ HBB olarak daha iyi hizmet yapabilmek için imkanlarımızı maksimum seviyede kullanmaya devam ediyoruz. Çok zor şartlarda fazla iş yapmaya çalışıyoruz. Bizler sizlerin de desteğinizin farkındayız. Kanalizasyon çalışmalarımız için şu anda yol çalışmalarımıza ara verdik. Önümüzdeki günlerde kanalizasyon ve doğal gaz çalışmalarının ardından yol yapım çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Arsuz Halkının kanayan yarası olan kanalizasyon sorununa çözüm bulmaya çalışıyoruz. Sizden sadece biraz sabır bekliyoruz” dedi.

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha da, ilçeye kazandırdığı hizmetlerden dolayı Başkan Savaş’a teşekkür ederek, “Karaağaç’ın iki tane problemi vardı biri alt yapıydı diğeri ise elektrik. Coğrafyanın çok geniş olması sebebiyle projelendirme çalışmaları biraz uzun sürmüş olsa da Başkanımızın takibi ile çalışmalar en kısa zamanda gerçekleştirilmeye devam edecek” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın