Ay Yıldızlı takıma İskenderun enerjisi

Kadrosunda İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü Sporcusu Ecehan Gökçe Temel’in de bulunduğu A Milli Bayan Sutopu Takımı Portekiz’de düzenlenen uluslararası turnuvada şampiyon oldu .  15 – 17 Aralık 2017 tarihleri arasında Portekiz’in Matosinhos kentinde düzenlenen ”Uluslararası Sutopu Turnuvası”na katılan A Milli Bayan Takımı, turnuvayı namağlup tamamlayarak Avrupa Şampiyonası Grup Eleme müsabakaları öncesi büyük moral depoladı.

Turnuvada ilk maçlarında Romanya’yı 14-12, ev sahibi Portekiz’i 20-12 son maçında ise Almanya’yı 15-13 mağlup ederek yenilgisiz bir şekilde şampiyon olarak tamamlayan Ay yıldızlı takım kadrosunda Ecehan Gökçe Temel’in de bulunması İskenderunlulara ayrı bir gurur ve onur yaşattı.

İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü Başantrenörü Murat Kaptanoğlu da, yaptığı açıklamada büyük bir özveri ve azimle çalışarak Milli Takıma katılan sporcuları Ecehan Gökçe Temel başta olmak üzere Portekiz’de şampiyonluğa imza atan Milli Takım’ın bütün sporcularını tebrik ederken, yaşattıkları gurur için ayrıca teşekkür etti.

Bir cevap yazın